Andrzej Matuszewski

Mentor wellness – Trener personalny wellness / ekspert wellness, doradca żywieniowy, doradca psychologiczny, instruktor rekreacji ruchowej wellness.

Autor książki „Wellness zdrowy styl życia” i skryptów szkoleniowych z zakresu zdrowego stylu życia.

Prezes  zarządu  fundacji

Więcej w zakładce założyciel – Fundator

Mariusz Mróz – Instruktor sportu i trener personalny, autor artykułów i nagrań Wideo

W swoje pracy opieram się na holistycznym podejściu do człowieka, pracując nad jego motywacją, odżywianiem i treningiem. Odkąd pamiętam sport był moją pasją, gdy miałem kilkanaście lat trenowałem lekkoatletykę i koszykówkę, później przyszedł moment na treningi siłowe. Gdy skończyłem liceum przeprowadziłem się do innego miasta, zacząłem studia, przez rok złego odżywiania, braku treningów doprowadziłem swoje ciało do nadwagi i zaczynałem się coraz gorzej czuć, ważyłem wtedy około 95kg. Postanowiłem coś z tym zrobić i w kilka miesięcy udało mi się zdrowo schudnąć kilkanaście kilogramów, do 80kg. Od tego czasu systematycznie się szkoliłem, nie tylko z metod treningowych i odżywania ale przede wszystkim z motywacji i psychologi sukcesu. Jestem twórcą licznych artykułów oraz nagrań video, prowadzę stronę o tematyce zdrowia i odchudzania – www.mariuszmroz.eu

Adriana Goszczyńska – Mgr dietetyki, psychodietetyk

Michał Przeciszewski– Mgr fizjoterapii

Absolwent Wydziału Rehabilitacji AWF w Warszawie. Instruktor pływania i biegania, terapeuta manualny i masażysta. Właściciel firmy Przeciszewscy fizjo- sport świadczącej usługi mające pomóc w prowadzeniu aktywnego stylu życia m. in rehabilitacja, masaż, trening biegowy i pływacki. Jako instruktor wprowadza w świat biegania i pływania nowych amatorów tych dyscyplin, a także pracuje nad techniką i formą osób przygotowujących się do różnych startów. W fizjoterapii specjalizuje się w terapii tkanek miękkich oraz w treningu nakierowanym na profilaktykę przeciwko kontuzjom – w myśl zasady: „Lepiej zapobiegać niż leczyć”. Uczestnik licznych szkoleń z dziedziny fizjoterapii. Współpracuje z gabinetem fizjoterapii Equilibrium oraz organizacjami promującymi sport wśród osób z niepełnosprawnością intelektualną. Zagorzały fan biegów ulicznych oraz pasjonat trekkingu górskiego i podróży.